Leer je baby slapen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€125
Aan de slag

Is elke avond bij jullie ook een strijd?

Online cursus Leer je baby slapen

Ben jij klaar met het eindeloze wiegen of voeden in de nacht. Wil je heel graag weer de nachten doorslapen? En gun jij je kindje meer energie en een uitgeruste start van de dag?

In mijn online cursus leer je stap voor stap toewerken naar meer slaap. Ik heb al mijn kennis en slaapcoach ervaring gebundeld in deze uitgebreide cursus waar jij vandaag nog mee kan starten!

Na deze online cursus...

Stel je voor dat jij je kindje met plezier naar bed brengt en kan genieten van een goede nachtrust.

Hoe héérlijk zou dat zijn. En het is mogelijk, ook voor jouw gezin.

Magische toverspreuken bestaan helaas niet. Om dit te veranderen zal je zelf aan de slag moeten gaan. Het vraagt van jou tijd en aandacht om goed naar je kindje te kijken. En consequent de aanpak volhouden die je kiest. Dan gaat het je lukken.

Dus, ben jij klaar met het eindeloze wiegen of voeden in de nacht. Wil je heel graag weer de nachten doorslapen. En gun jij je kindje meer energie en een uitgeruste start van de dag?

Ik geef je alle tools en info die nodig is om zelf je kindje te leren slapen.

De cursus bestaat uit tekst, video, audio, checklist, templates. Van alles wat dus, omdat ik geloof dat je daarmee het beste resultaat haalt. Alle informatie en tips in deze online cursus zijn geschikt voor kindjes van 6 tot 18 maanden.